Perustriker9's Sleek Road - I Scream, You Scream, We All Scream For Perustriker9.

Ej sparsam

Posted May 24, 2012, 11:36 a.m. By perustriker9

När jag lagar mat och bakar så har jag ett motto, och det är extra allt. Visst vill jag hitta balanser mellan smakerna, det är ju mycket de matlagning går ut på. Men för att kunna hitta en bra balans så måste man faktiskt våga att ta i. Som ta till exempel när man bakar bullar eller andra godsaker. Jag äter i alla fall inte sådan saker för att de är nyttiga, men jag har upptäckt att många som backar minskar ner på viktiga ingredienser som socker och smör, för att de ska bli mindre onyttiga. Men vad är poängen med det, jag äter ju bakverk för att de ska vara goda, om man då är sparsam med ingredienserna så kan man ju lika gärna låta bli att äta det tycker jag.