Perustriker9's Sleek Road - I Scream, You Scream, We All Scream For Perustriker9.

Kul att prova på

Posted Oct. 26, 2016, 8:36 p.m. By perustriker9 Tags: Musik

Det finns så många olika instrument som jag skulle vilja prova på. Ett sådant instrument är digitalpiano det verkar väldigt intressant att prova på. Det låter späntade och kul på samma gång. Jag undrar om det är svårt? Kan tänka mig att det är det början men att det blir lättare och lättare som med allt. Det är alltid svårt i början när man inte kan en sak, men det blir lättare och lättare ju mer man provat på det.

Ofta så med musik..

Ja det är inte alltid så lätt i början men det är desto roligare sen när man lär sig att göra det bra. Det är en sådan härlig känsla av att ha lärt sig något nytt och sen att kunna göra det. Som med musik, det är en underbart sak att kunna skapa. Något som får oss att må så bra, det är väl därför det finns så många som håller på med musik för dom mår så bra av att göra det. Det är ett sätt att kunna utrycka sig på som är så väldigt härligt och beroendeframkallande. Alla borde få prova på hur det är att få spela eller att utrycka sig genom musiken.

Det är väldigt bra att det finns i skolorna så att dom som inte har råd att spela på fritiden ändå kan få prova på det under skoltid och få se om det är något som passar dom att göra mer. Ja det är verkligen bra och jag kommer ihåg hur mycket vi alla i skolan tyckte om musiken i skolan, det var något som verkligen var en höjdpunkt på schemat och jag hoppas att det fortfarande är det för dom barnen som går i skolan idag.

Ja hur som helst ås är musik härligt och något som man vill fortsätta med så länge det går.