Perustriker9's Sleek Road - I Scream, You Scream, We All Scream For Perustriker9.

Tips från kollegan

Posted May 31, 2017, 10:39 a.m. By perustriker9 Tags: Hobby

Jag har kollat runt lite grann på olika managementböcker som jag måste säga låter otroligt intressanta. I och med att jag håller på mycket med sådant också så tror jag att det skulle vara väldigt bra för mig att läsa igenom en sådan för att se om jag kan få lite tips eller råd på hur man kan göra. Så jag ska kolla runt lite och se vad jag kan hitta för böcker och se om det är något jag känner passar mig bäst. Jag har faktiskt inte läst den här typen av böcker förr utan det är nog första gången. Tidigare så har jag bara läst böcker som är spännande och handlar om något annat. Men jag tror att det kan vara bra för mig att läsa det här. Så jag ska kolla och se om jag kanske till och med kan köpa fler. Ju mer jag kan läsa och lära mig desto bättre är det ju. Jag har faktiskt en kompis som jobbar med samma sak som jag, vi är till och med kollegor. Hon köpte också sådana här böcker och jag måste säga att jag sett en förändring. Hon säger att hon har lärt sig otroligt mycket bra från de här böckerna och jag tror henne verkligen. Jag hoppas bara att jag kommer att kunna lära mig lika mycket, men det tror jag nog. Jag har alltid vart snabb på att lära mig saker så det kommer nog inte vara några problem. Det ska bli otroligt intressant att se om jag kommer kunna tillämpa detta på jobbet också, det ser jag verkligen fram emot måste jag säga. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och börja att läsa igenom alla böcker jag kan få tag på. Men först måste jag ju se till att köpa dem också!